Μπομπόλας Συστήματα Διαχείρισης Υδατικών Αποθεμάτων

Προϊόντα ποιότητας από το 1970!

Η εταιρία μας ιδρυέται το 1970 από τον Ιωάννη Μπομπόλα και πρωταρχική έγνοια είναι η ποιότητα. Έτσι δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην σχεδίαση και στον συνεχή ποιοτικό έλεγχο με γνώμονα την παραγωγή προϊόντων που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των καλλιεργητών, προσφέροντας πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας και νερού και παράλληλα χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης χάρη και στην μεγάλη αντοχή που τα χαρακτηρίζει, λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή τους.

Η αδιάλειπτη λειτουργία των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης, δικαιολογούν την αρχική επένδυση και προσφέρουν πραγματική αύξηση της παραγωγής, επομένως και μεγαλύτερα έσοδα.

Σταλακτηφόρος σωλήνας

Άρδευση με σταγόνα!

Η άρδευση με σταγόνα είναι μια μέθοδος εξοικονόμησης νερού που παρέχει μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού μέσω σταλακτών απευθείας στο φυτό.
Αυτός ο τύπος άρδευσης εξοικονομεί νερό και ενέργεια επειδή τροφοδοτεί τις ρίζες του κάθε φυτού με ακριβώς τη σωστή ποσότητα νερού επιτυγχάνοντας έτσι και χαμηλότερη εξάτμιση. Ο σταλακτηφόρος σωλήνας μας μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα οποιασδήποτε καλλιέργειας περιλαμβανομένων και των θερμοκηπίων, λαχανικών, λουλουδιών.

Η πολυετής πείρα μας στην κατασκευή σταλακτηφόρων σωλήνων και η τήρηση αυστηρών Standards, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Ράμπα Μπομπόλας

Άρδευση με μπεκ

Η Ράμπα Μπομπόλας παράγεται συνεχώς από το 1986 μέχρι σήμερα και χάρη στην προσεγμένη κατασκευή της, προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και ικανοποίηση στους αγρότες που την χρησιμοποιούν.

Η αυστηρή τήρηση υψηλών Standards παραγωγής, και ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος καθ όλη την διαδικασία κατασκευής της, καθιστούν την Ράμπα Μπομπόλας μοναδική στην ευκολία χρήσης, απόδοση και αντοχή.

Με χαμηλό σχετικά ολικό βάρος, μόλις 350 κιλά και χάρη στην ειδική σχεδίαση είναι μια από τις ελαφρότερες στο είδος της και η πιο εύχρηστη, αφού για την λειτουργία της αρκεί μόνο ένα άτομο!