Σταλακτηφόρος σωλήνας

Άρδευση με σταγόνα!

Η άρδευση με σταγόνα είναι μια μέθοδος εξοικονόμησης νερού, που παρέχει μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού μέσω σταλακτών απευθείας στο φυτό, επιτυγχάνοντας έτσι και χαμηλότερη εξάτμιση του νερού.
Αυτός ο τύπος άρδευσης εξοικονομεί νερό γιατί τροφοδοτεί τις ρίζες του κάθε φυτού, ακριβώς με τη σωστή ποσότητα νερού. Ο σταλακτηφόρος σωλήνας μας μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα οποιασδήποτε καλλιέργειας, λουλουδιών, λαχανικών, θερμοκηπίων, φυτών σε γλάστρα, καθώς και θάμνων.

Η πολυετής πείρα μας στην κατασκευή σταλακτηφόρων σωλήνων και η τήρηση αυστηρών Standards, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Για την κατασκευή του σταλακτηφόρου σωλήνα μας χρησιμοποιούμε δύο ειδών σταλάκτες τον Storm-PC και τον Sandguard.

Ο σταλάκτης Storm-PC

image

Αντιστάθμιση πίεσης

Ο σταλάκτης Storm-PC έχει την ικανότητα αυτόματης αντιστάθμισης πίεσης και αναπτύσσεται για γεωργικές εφαρμογές. Αυτή η αυτορύθμιση εξασφαλίζει σταθερή παροχή νερού σε ένα εύρος πιέσεων, καθιστώντας τον σταλάκτη Storm-PC, την ιδανική επιλογή για εδάφη με μεγάλη κλίση ή όταν χρησιμοποιούνται σωλήνες μεγάλου μήκους. Έχει ένα αυτοκαθαριζόμενο διάφραγμα σιλικόνης το οποίο εξασφαλίζει ότι η αντιστάθμιση πίεσης δεν διακόπτεται από αιωρούμενα στερεά στο νερό.

 

Υπερυψωμένο διπλό φίλτρο

Ο σταλάκτης Storm-PC διαθέτει ένα υπερυψωμένο φίλτρο, το οποίο προσφέρει πολλά οφέλη. Το υπερυψωμένο φίλτρο αντλεί το νερό που είναι πλησιέστερο προς το κέντρο του σωλήνα, όπου το νερό κινείται με υψηλή ταχύτητα. Η υψηλότερη ταχύτητα βοηθά να κρατήσει την επιφάνεια του φίλτρου καθαρή. Επίσης, η ανύψωση εισόδου του φίλτρου, εμποδίζει στερεά σώματα να εναποτεθούν στο φίλτρο μεταξύ των κύκλων ποτίσματος, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό αρδεύσεως στο σωλήνα.

 

Ποιότητα

Ο σταλάκτης Storm-PC κατασκευάζεται μέσω ψεκασμού 100% παρθένου πολυαιθυλενίου και πρόσθετες ουσίες που του προσδίδουν αντοχή στην φθορά από υπεριώδη ακτινοβολία και στις ζημιές που προκαλούνται από τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως στα λιπάσματα.

 

Ο σταλάκτης Storm-PC διατίθεται:
 
Τιμές ροής
Διάμετρος 1.5 LPH 2 LPH 4 LPH
∅16mm X X X
∅17/18mm   X X
∅20mm   X X

Ο σταλάκτης Sandguard

image

Χαμηλή ροή

Ο σταλάκτης Sandguard είναι ειδικά σχεδιασμένος για πότισμα με νερό που περιέχει μεγάλο βαθμό αιωρούμενων στερεών. Χρησιμοποιεί ένα λαβύρινθο με μεγάλο μήκος και διάμετρο καθώς και υπερυψωμένο φίλτρο, τα οποία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα σύστημα άρδευσης με εξαιρετική αντοχή στην έμφραξη.

 

Λαβύρινθος μεγάλου μήκους

Ο σταλάκτης Sandguard έχει μακρύ λαβύρινθο με ένα μεγάλο εμβαδόν διατομής. Το μεγάλο μήκος ροής εξασφαλίζει μια σταδιακή πτώση της πίεσης σε ολόκληρο τον σταλάκτη. Εξασφαλίζει, επίσης, ότι η σταδιακή και αναπόφευκτη καθίζηση στην επιφάνεια του λαβυρίνθου δεν θα φράξει τον σταλάκτη.

 

Υπερυψωμένο φίλτρο

Ο σταλάκτης Sandguard διαθέτει ένα υπερυψωμένο φίλτρο, το οποίο προσφέρει πολλά οφέλη. Το υπερυψωμένο φίλτρο αντλεί το νερό που είναι πλησιέστερο προς το κέντρο του σωλήνα, όπου το νερό κινείται με υψηλή ταχύτητα. Η υψηλότερη ταχύτητα βοηθά να κρατήσει την επιφάνεια του φίλτρου καθαρή. Επίσης, η ανύψωση εισόδου του φίλτρου, εμποδίζει στερεά σώματα να εναποτεθούν στο φίλτρο μεταξύ των κύκλων ποτίσματος, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό αρδεύσεως στο σωλήνα.

 

Ποιότητα

Ο σταλάκτης Sandguard κατασκευάζεται μέσω ψεκασμού 100% παρθένου πολυαιθυλενίου και πρόσθετες ουσίες που του προσδίδουν αντοχή στην φθορά από υπεριώδη ακτινοβολία και στις ζημιές που προκαλούνται από τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως στα λιπάσματα.

 

Ο σταλάκτης Sandguard διατίθεται:
 
Τιμές ροής
Διάμετρος 2 LPH 4 LPH
∅16mm X X
∅20mm X X