Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Μπομπόλας ιδρυέται το έτος 1970 με έδρα την πόλη της Λάρισας από τον Ιωάννη Μπομπόλα, με σκοπό την σχεδίαση και κατασκευή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων και εύκολων στην χρήση γεωργικών μηχανημάτων.

Η εταιρεία εξαρχής, εξειδικεύεται στην κατασκευή ποτιστικών συστημάτων όπως η Ράμπα Μπομπόλας και αργότερα ο σταλακτηφόρος σωλήνας Μπομπόλας, προϊόντα με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, χάρη στη υψηλή αντοχή και απόδοση που τα χαρακτηρίζει, καθώς και στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας που επιτυγχάνουν.

Η εταιρεία μετά από ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, απασχολεί μέχρι και 40 εργαζόμενους, κατορθώνει να κατοχυρώσει πολλές ευρεσιτεχνίες και να αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία σε Ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις γεωργικών μηχανημάτων. Μάλιστα το έτος 1986 η εταιρεία μας τιμάται με το Δίπλωμα Χρυσού Μεταλλίου από την Παγκόσμια Οργάνωση Προόδου και Πολιτισμού για τη συμβολή της στην έρευνα της τέχνης και της επιστήμης.

Βαθιά πεπεισμένοι στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, συνεχίζουμε και σήμερα να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε προϊόντα όσο το δυνατό πιο φιλικά προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Ευρεσιτεχνίες και βραβεία